MITÄ SAAT KUN ÄÄNESTÄT PIHLAA

"Kokemukseni pohjalta voin vakuuttaa, että Pihla on erittäin vastuuntuntoinen, asioihin syvästi perehtyvä, älykäs ja todella tehokkaasti aikaansaava rohkea henkilö. Hänellä on laaja-alainen yhteiskunnallinen näkemys ja suuri sydämensivistys.  Hänen haltuunsa voi uskoa luottavaisin mielin päätösvaltaa merkittävissä kansalaisia laajasti koskevissa arkisissa ja periaatteellisissa kysymyksissä."

"Pihla on määrätietoinen, hyvin asioihin perehtyvä, toimeenpanija. Hänen tekemänsä ratkaisut ovat oikeudenmukaisia ja tasapuolisia.
Hän saa tulosta aikaiseksi ahkeruudella, sitkeydellä ja kovalla ammattitaidolla. Kovan työmoraalin lisäksi hän on avoin ja helposti lähestyttävä."

”Aikaansaavan ihmisen, luotettavan juristin, paineensietokykyisen päättäjän. Tunnen Pihlan kollegana kaupunginvaltuustosta vuosien takaa.
Jo tuolloin tämä nuori ja sporttinen oikeustieteilijä teki positiivisen vaikutuksen, mitä hänen myöhempi
urakehityksensä on vielä olennaisesti vahvistanut.” 

“Minun työni on mennä erilaisten roolihahmojen sisään, analysoida niitä, tutkia niiden eri ominaisuuksia, kaivaa niiden sisältä esiin olennainen. Liittää tuo kaikki yhteen ja puhaltaa roolihahmon sieluun liekki. Valmistautuessani roolisuositukseeni Keisari Aarnio sarjassa roolini oli esittää Pihla Keto-Huovista, joka toimii jutussa pääsyyttäjänä. Päästäkseni rooliin sisään minun oli tehtävä tuo kaikki, josta edellä kirjoitan. Tutustuin tuon prosessin aikana Pihlaan ihmisenä ja ennen kaikkea hänen työnkuvaansa. Voin vakuuttaa, että Pihlaa äänestäessäsi oikeudenmukaisempaa, rehellisempää ja samalla inhimillisempää ihmistä saa hakea. Pihla Keto-Huovinen on aito eikä mikään rooli.”

”Suomen politiikka elää vahvaa muutoksen aikaa usean nykyisen edustajan luopuessa ehdokkuudestaan.
Tämä avaa ovia uusille tulevaisuuden politiikan tekijöille. Tarvitsemme vahvoja, kyvykkäitä ja lahjakkaita toimijoita.
Mielestäni Pihla Keto-Huovinen on henkilö, jossa edellä mainitut ominaisuudet yhdistyvät.
Pätevä juristi yhdistettynä älykkääseen humanistiin on yhdistelmä, jota Suomen politiikka tarvitsee.”

"Pihla on elämänmyönteinen ja huumorintajuinen persoona, jonka päättäväisyys ja tavoitteellisuus toimissaan on ihan huippua."

Jos äänestät Pihlaa saat
”…tiukoissa paikoissa karaistuneen juridiikan ammattilaisen, joka kantaa vastuunsa loppuun asti mitä ikinä tapahtuukaan…”  
”…väsymättömän muurinmurtajan, joka ei anna periksi tiukoissakaan paikoissa…” 

"Äänestäisin Pihlaa siksi, että hän on todella oikeudenmukainen, tasapuolinen sekä määrätietoinen.
Hän perehtyy asioihin ja tekee ratkaisut faktojen pohjalta. Hän on sinnikäs ja äärimmäisen tehokas ja pystyy hoitamaan haastavatkin asiat.
Yksityiselämässä Pihla on lämmin, huomioonottava ja erittain hyvää seuraa. "

”Koirien kanssa harrastaminen on monipuolista puuhaa ja koirat pistävät tuhansia ihmisiä liikkumaan ja harrastamaan Suomessa joka päivä.
Jos harrastuspaikat ovat kunnossa vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea kivaa koiran kanssa voi yhdessä tehdä . Tutustuin Pihlaan aikoinaan, kun toimin agilityseuramme puheenjohtajana. Pihla oli vaikuttamassa seuramme ja samalla Helsingin ensimmäisen agilityhallin
(silloinen Purina Areena, nykyinen Hurtta Areena) rakentamispäätökseen.

Peräänantamattomasti ja vastustuksesta huolimatta Pihla ajoi asian läpi ja koiraihmisten iloksi halli saatiin pystyyn. Halli on toiminut jo yli 10 vuotta koiraharrastajien treeni- ja kilpailupaikkana ja tämä projekti käynnisti koiraharrastushallien rakentamisbuumin myös monilla muilla paikkakunnilla ympäri Suomea. Suomi kuuluu monien koiraurheilulajien maailman kärkeen ja parempien harrastusmahdollisuuksien myötä lajeilla on mahdollisuus pysyä mukana kansainvälisessä kehityksessä. Omien harjoittelumahdollisuuksien paraneminen Pihlan myötävaikutuksella on ollut oikean lajivalmennuksen lisäksi suurimpia syitä myös siihen, että omien koirieni kanssa olen saavuttanut useita mitaleja agilityssä niin MM-, PM- kuin SM-tasolla. 

Koiran omistamisesta seuraa myös vastuuta. Suomessa on n. 700 000 koiraa, joten huolehtiminen ihmisen parhaan ystävän
oikeuksista ei ole mikään vähäpätöinen asia. Laiton pentukauppa ja pentutehtailu ovat jo nyt iso ongelma ja siihen tulee puuttua tiukalla otteella.
Myös kaikkien muiden eläinten oikeudet pitää huomioida yhteiskunnallisessa toiminnassa ja kaikille lajeille
tulisi turvata niiden lajityypillinen hyvinvointi.”

“Annan ääneni Pihla Keto-Huovisen asiantuntemukselle ja osaamiselle.
Pihla Keto-Huovinen on pienten lasten äiti, juridiikan ammattilainen ja hallitsee vaativan päätöksenteon. 
Pihla - Parasta Suomelle!"

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Excepturi, aspernatur, voluptatibus, atque, tempore molestiae sed modi a ullam sint adipisci rerum vel praesentium voluptas deserunt veniam provident culpa sequi veritatis.”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Excepturi, aspernatur, voluptatibus, atque, tempore molestiae sed modi a ullam sint adipisci rerum vel praesentium voluptas deserunt veniam provident culpa sequi veritatis.”

Seuraa minua